Lokaliteter

Vores aktiviteter foregår mange steder, og tager udgangspunkt i vores kunders geografiske placering. Det betyder at vi ofte afholder vores forløb i nærheden af eller hos kunden.

Vores Område
I hjertet af Himmerland ved Rebild Bakker har vi vores udendørs aktivitetsområde i skoven ovenpå Thingbæk Kalkminer. Her har vi etableret en lang række samarbejdsaktiviteter i et helt unikt naturområde med stejle bakker, naturskov og blomstereng. Midt i området har vi vores “base”, hvor man under sejldug kan sidde samlet. Her kan vi lave mad over bål eller bare drikke en kop kaffe brygget på den lokale Thingbæk kildes klare vand. Området er ikke handicap-venligt, men vi tager gerne udfordringen op. Der er adgang til toiletter.

Skillingbro Naturskole & Rebild Centret
500m fra ovenstående har Bjerg & Søbye adgang til den nyetablerede Skillingbro Naturskole, der ligger midt i et lille økologisk dambrug. Her springer Skillingbro kilden sammen med ørrederne lige udenfor vinduerne i omgivelser, der emmer af ro. Skillingbro Naturskole er velindrettet med moderne AV udstyr og siddepladser til 40, der kan udvides til ca. 80. Udenfor er der etableret en stor overdækket terrasse med siddepladser til samme antal. Derudover har Rebild Centret, der er under stadig udvikling givet Bjerg & Søbye nogle fantastiske muligheder og rammer til af afvikle forløb med op til 150 deltagere. Centret råder over biograf, samlingssal og storkøkkenfaciliteter.

Thingbæk Kalkminer
Ønskes helt særlige oplevelser kan Bjerg & Søbye arrangere Kick-off eller lignende inden i Thingbæk Kalkminer udenfor åbningstiden. I dæmpet belysning fra stearinlys føres deltagerne ind i mørket, hvor der udleveres tæpper og serveres varme drikke. I projektorens skær får de viden om alt det nye, mens flagrermusene engang imellem kommer forbi. Bjerg & Søbye kan også bruge minerne til særlige samarbejdsøvelser.

Overnatnings muligheder
I umiddelbar nærhed af vores område er der flere muligheder for, at overnatte. Vi arrangerer gerne alle forhold omkring internatforløb, og anbefaler Comwell Rebild Bakker, som vi har et fortrinligt samarbejde med. Der er kun 2 km mellem Comwell Rebild Bakker og Bjerg & Søbyes område.
Derudover ligger Rold Storkro og Rebild Vandrerhjem indenfor samme distance.

Der er lukket for kommentarer.