Teambuilding

Aktivitetskurser – Outdoor – Læringsforløb

Bjerg & Søbye har et fantastisk udendørsområde i Rebild Bakker lige ovenfor Thingbæk Kalkminer. Vi har gode erfaringer med at invitere vores deltagere ud i naturen, hvor vi med mange års erfaring arrangerer aktiviteter og har faciliteter, så alle føler sig godt tilpas i de for nogen uvante omgivelser.

Vores aktiviteter udfordrer både samspillet mellem deltagerne og den enkeltes grænser. Men vi er meget opmærksomme på at den enkelte aktivitet er afpasset til målgruppen. Det er vores mål at “lege” og få læring gennem sjove og spændende aktiviteter. Og det mål er vi gode til at indfri.

Læs mere om vores lokaliteter her

For Bjerg & Søbye handler teambuilding om at styrke og målrette en gruppes indsats, så der skabes udvikling og opstår synergi. For os er det en læringsproces, der bedst understøttes gennem brug af aktiviteter og nærværende opfølgning. Aktiviteterne er øvelser, hvor der defineres rammer og mål, der udfordrer deltagerne. Det kan også være øvelser, hvor et problem skal løses gennem fælles ideudvikling, erfaringsudveksling, afprøvning og evaluering. Vi har udviklet vores egen teamfunktionsmodel, som er udgangspunkt for vores tilgang til de handlinger og præstationer, som vi iagttager og evaluerer med deltagerne. Den er let forståelig og et godt værktøj til videre udvikling.

 

 

Der er lukket for kommentarer.